miercuri, 1 septembrie 2010

Film despre parintele Mihail, Manastirea Banceni si romanii din Ucraina











9 comentarii:

Anairda spunea...

Minunata lucrare. Sa le ajute Dumnezeu sa continue pe calea cea buna.

matuşka Eufemia spunea...

Amin. E, intr-adevar, mare lucrarea p.Mihail. Si mai mare mi se pare ca e pilda, exemplul pe care ni-l da tuturor. Dupa ce a vazut filmul, baietelul meu mai mare a mers in curte si a construit din nisip o manastire asemanatoare cu cea pe care a vazut-o la Banceni (cu 4 Biserici, casa pentru copii orfani, chilii, un munte in apropiere cu chilii pentru pustnici). Cind o sa am timp, o sa postez o fotografie cu constructia lui :-)

Mariana spunea...

La multi ani pentru astazi...Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca putere si sa prefaca toata intristarea in bucurie spre slava Sa, pentru rugaciunile Sfintei Mucenite Eufimia!

adriana spunea...

La multi ani, draga Eufemia! Te imbratisez cu mare drag si sper ca si ziua de astazi sa va apropie un pic de ziua cea mare, in care nepotelul tau va fi sanatos. Doamne ajuta!

matuşka Eufemia spunea...

Dragelor Mariana si Adriana va multumesc pentru urari :-) Sfinta Mare Mucenica Eufimia sa ne ajute tuturor sa pastram credinta ortodoxa autentica in vremurile pe care le traim! Va imbratisez cu dragoste in Iisus Hristos Domnul nostru :-)

Dana spunea...

La multi ani si sanatate multa la toti cei dragi!

Liliana spunea...

La multi ani si binecuvantati ani, draga mea Eufemia!
Domnul sa-ti daruiasca sanatate si intru toate buna sporire!

matuşka Eufemia spunea...

Dragelor Dana si Liliana va multumesc pentru gindurile bune si va imbratisez cu dragoste in Domnul nostru Iisus Hristos :-)

EU SUNT spunea...

Am plans cand am vazut acest documentar. Si am 50 de ani. Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe parintele Mihail si noi sa avem curajul sa deschidem usa PARINTELUI nostru pentru a-L face partas vietilor noastre! AMIN

GiBran