miercuri, 19 mai 2010

Invitatie la marsul anual pentru FAMILIE organizat de Alianta Familiilor din Romania in 21 mai 2010



Marsul anual pentru familie al Aliantei Familiilor din Romania va avea loc Vineri, mai 21, incepind de la ora 17:30, in Bucuresti. Punctul de pornire al marsul va fi Biserica Kretzulescu (Calea Victoriei). Manifestatia se va desfasura pe traseul Biserica Kretzulescu, Calea Victoriei, Pta Natiunile Unite, dealul Patriarhiei, si se va incheia la ora 20.30 dupa cateva alocutiuni ale organizatorilor.

Familia este institutia noastra a tuturora. Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma ca familia este institutia fundamentala a societatii, pentru care motiv are dreptul sa fie protejata de societate, iar societatea are obligatia sa o protejeze. In consecinta, scopul marsului se conformeaza acestui ideal universal si are in vedere: celebrarea si promovarea valorile familiei; atragerea atentiei asupra pericolelor care submineaza familia; reliefarea importantei protejarii familiei si a valorilor familiei in Constitutia Romaniei; atragerea atentiei asupra subminarii actuale a familiei si casatoriei prin masurile de austeritate impuse de Guvern; combaterea fortelor care intentionat minimalizeaza importanta familiei in societate la nivel politic, legislativ si social.

La mars vor participa si diverse organizatii profamile ortodoxe. Va rugam sa veniti in numar cit mai mare, cu familii intregi, vecini de cartier, vecini de bloc, colegi de munca, colegi de scoala. Succesul nostru depinde de implicarea noastra a tuturor. Va multumim.

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro
office@alianta-familiilor.ro




Niciun comentariu: